Zelf foto op hout maken

Zelf foto op hout maken

Creatief zijn met hout is een hele kunst. Evenals er met de handen met hout kan worden geknutseld, is het ook mogelijk om kunstwerken te maken online. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een schitterende natuurfoto op kwalitatief hoogwaardig hout. En dit kan! Vanaf nu kunt u namelijk uw leukste foto laten afdrukken op de door u gewenste houtsoort. Perfect geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of op het kantoor. Bij 24fotoophout.nl bent u verzekerd van een prachtig stukje kunst aan de muur, dat zorgt voor dat extra beetje sfeer. Creëer vandaag nog uw eigen portret met behulp van de handige tools op onze website. 

Kwalitatief hoogwaardige houtsoorten

Verschillende houtsoorten zijn er genoeg. Of al deze houtsoorten echter proper zijn om te voorzien van een mooie afbeelding, valt te betwisten. Om u de tijd van deze onnodige bezigheid te besparen hebben wij de beste houtsoorten voor u op een rijtje gezet. Denk onder andere aan het populaire vurenhout, voordelige berkenplex of het larikshout, dat zowel voor binnen- als buiten een fraaie houtsoort is en goed fungeert als decoratie aan de wand. De keuze van uw houtsoort is gebaseerd op uw voorkeuren, die u vervolgens uitstraalt in uw woning. Ons breed assortiment biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit negen soorten hout, die elk over zijn eigen voordelen beschikken. Zelfs voor de kieskeurige liefhebber bieden wij raad.

Foto op hout maken slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte waar vele mensen de helft van de dag doorbrengen. Het is dan ook geen slecht idee om deze kamer op te frissen met wat knusse wanddecoratie. Met uw eigen foto op een houten ondergrond heeft uw slaapkamer in een handomdraai een aantrekkelijkere look. De houtsoort, die wordt u kiest, kan aan de hand van uw wooninrichting worden gekozen. Voor de moderne wooninrichting is bijvoorbeeld steigerhout een erg goede optie: dit is een erg hippe en trendy type hout. Het hout is ongebruikt en geschaafd, waardoor hoge kwaliteit is gegarandeerd.

Speciale effecten foto

Om een foto nog mooier te maken, kan er ook gebruik worden gemaakt van onze zogenaamde speciale effecten. Hiermee wordt uw wanddecoratie nog meer subliem. De speciale effecten, die wij kunnen toepassen op uw portret, zijn geheel vrijblijvend en hoeven enkel worden gekozen, indien u daarnaar verlangt. De mogelijkheden zijn kleuraccent, popart, mozaïek en collage. Kort omschreven kan kleuraccent worden gebruikt mits u het door u gekozen object wilt ontvangen in een andere tint, zoals zwart/wit of sepia. Popart is een effect dat zorgt voor een waanzinnig effect op het design van uw afbeelding en wordt toegepast, opdat het portret met opvallende, strakke kleuren wordt weergegeven. Voor nadere info kunt u een kijkje nemen onder het kopje ‘Effecten’ op onze website. 

Foto op hout bestellen 

Een echte eyecatcher aan de woonkamer-, keuken- of slaapkamerwand. Bij 24fotoophout.nl kunt u uw eigen foto toepassen op een kwalitatief hoogwaardig stuk hout. Gedurende het uitzoeken of bestellen van het door u gewenste product, mogen onduidelijkheden uw wensen niet belemmeren. Daarom kunt u tijdens onze kantooruren altijd terecht bij onze collega’s voor professioneel advies. Zij staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen!

Foto op steigerhout bestellen

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas