Wederverkoop

Foto op hout wederverkoop

Wilt u onze producten verkopen aan uw eigen klanten of bezoekers? Dat kan!

U kunt bij 24fotoophout.nl ook bestellen voor wederverkoop en deze zelf aan uw klanten aanbieden. Wij sturen de producten naar u klant toe onder “whitelabel”, eventueel voorzien met uw eigen logo/afzender. Deze wijze is zeer geschikt voor bijvoorbeeld fotografen en webwinkels en biedt een enorme korting op de verkoopprijzen.

Veel fotografen en webwinkels willen zelf niet belast zijn met productie werk. Erg begrijpelijk, het fabriceren van een foto product is namelijk erg arbeidsintensief. Daarnaast zijn de printers die aangeschaft moeten worden niet goedkoop. Samenwerken met een echte PRO is dan de oplossing.

Verder is het grootste voordeel hiervan dat u eigenlijk niets hoeft te doen, alleen werken aan het opbouwen van uw klantenbestand. 24fotoophout.nl regelt de rest voor u. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier leuke voorbeelden van foto's op hout.

Waarom 24fotoophout.nl:

 Specialist, ambacht en passie staan voorop
 Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
 Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
 Niet tevreden = Geld retour
 Bepaal altijd uw eigen uitsnede
 Als beste getest en beoordeeld met een 9+
 Snelle verzending, spoed is mogelijk

Bent u geïnteresseerd wat 24fotoophout.nl u op zakelijk gebied kan aanbieden? Vraag dan een zakelijke offerte aan via het contact formulier op onze website. Wanneer wij het formulier van u hebben ontvangen, dan neemt onze verkoopafdeling telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor direct vragen kunt u bellen op 050 2111590.Een aantal leuke toepassingen voor bedrijven kunnen zijn:

## Kerstpakketten ## Relatiegeschenken ## Wederverkoop ## Beurzen en stands ## Inrichten vergaderruimte