Printen op hout

Printen op hout

Van de bijzondere momenten in uw leven wilt u niet alleen genieten, maar u wilt ze ook vastleggen en herbeleven. Uw meest dierbare herinneren of de personen van wie u houdt, verdienen een prachtig plekje bij u in huis, zodat u er elke dag weer aan herinnerd wordt. Printen op hout zorgt voor een schitterend en warm resultaat waardoor uw afbeelding een geweldig aanzien wordt.

Printen op hout is zeer geschikt voor bijvoorbeeld trouwfoto’s, vakantiekiekjes en familieportretten. U kunt zelf kiezen op welke soort u wilt printen: berken-, steiger-, vuren-, lariks- of ayoushout. Al deze houtsoorten zorgen na het printen voor een eigen en uniek resultaat. Van ruw en onafgewerkt tot glad zonder naden en noesten: u kiest de afwerking die u het mooiste vindt voor uw afbeelding.

Foto op steigerhout bestellen

Foto op steigerhout

Is hip en trendy uw stijl, dan is een foto op steigerhout een aanrader. Steigerhout is ontzettend populair: van dit stoere en robuuste materiaal worden veel meubelsoorten gemaakt, zoals tuinmeubels en salontafels. De planken van uw foto op steigerhout zijn ongeveer 20 centimeter breed, maar u kunt zelf kiezen wat de afmetingen van uw afdruk zijn.

Bij het afdrukken van een foto op dit materiaal zitten er nerven en noesten op het oppervlak. Dit zorgt voor een stoere en natuurlijke uitstraling en brengt veel gezelligheid in uw kamer. Bij afdrukken op steigerhout kunt u kiezen of de planken horizontaal of verticaal gearrangeerd worden. Met onze fine-art printtechniek heeft uw afbeelding een ruige maar toch verfijnde look.

Printen met of zonder whitewash

Bij printen op hout worden witte tinten niet mee gedrukt. In plaats van wit ziet u de prachtige natuurlijke kleuren van het hout door uw afbeelding schemeren. Zonder whitewash zien de kleuren van uw afbeelding er iets anders uit, maar heeft hij wel een schitterende uitstraling. Als u de witte kleuren wel graag wilt behouden, kunt u kiezen voor het afdrukken met whitewash.

Met een afwerking van white wash krijgen de kleuren extra kracht. Dankzij deze laag springen de kleuren er prachtig uit. Naast white wash kunnen we ook verschillende andere effecten toevoegen aan uw afbeeldingen, zodat het eindresultaat een echt kunstwerk wordt. Voordat we uw product gaan maken, ontvangt u uiteraard eerst een voorbeeld ter goedkeuring.

Afdrukken met effecten op hout

Behalve de opties voor houtsoort en whitewash, kunnen we ook verschillende soorten effecten toevoegen aan uw afbeelding. U kunt bijvoorbeeld een kleuraccent laten leggen op een specifiek detail. De afbeelding wordt dan zwart/wit of sepia, maar een element (zoals een trouwboeket) springt er dan uit met een sterk kleuraccent.

Kunst maken van uw foto? Met het popart-effect lijkt uw afbeelding net een kunstwerk van Andy Warhol. Sterke, strakke kleuren die u zelf kiest zorgen voor een creatief en waanzinnig resultaat. Een mozaïekprint is ook zeer bijzonder: 1000 digitale afbeeldingen vormen de achtergrond voor het plaatje dat u wilt afdrukken. Zo heeft u niet één, maar duizend en één herinneringen bij elkaar!

Printen op hout bij 24fotoophout.nl

Een haarscherpe afdruk laten maken op uw gewenste afmetingen en houtsoort? Dat kan bij ons. Wij zijn de goedkoopste van Nederland en gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit die FSC gecertificeerd zijn. Uw afdruk krijgt een sfeervolle en unieke look die natuur en authenticiteit uitstraalt.

Met onze online editor kunt u heel gemakkelijk zelf online printen op hout en verschillende effecten toevoegen. Een afbeelding op hout is ook ontzettend leuk om cadeau te geven voor een verjaardag of huwelijk. Die ene mooie herinnering of dat bijzondere moment verdient een speciaal plekje in huis!

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas

Foto op steigerhout bestellen