Prijzen

Foto op hout prijzen

Op de bestelpagina (assortiment) staan de actuele prijzen van elke houtsoort.

Whitewash
Met een whitewash behandeling komen de originele kleuren van de foto meer naar voren. Zonder een whitewash behandeling behoudt u meer de structuur en natuurlijke uitstraling van het hout. Heeft u foto witte elementen, dan adviseren wij altijd whitewash. Wilt u meer informatie over de verschillende houtsoorten, klik dan hier.

Ter info! Wij houden altijd rekening met ogen en andere essentiele onderdelen in het eindresulaat. Een nerf, naad of noest zal dus nooit op een oog vallen. Onze studio zorgt voor een optimaal resultaat. De uitsnede kunt u zelf bepalen via onze online editor.

U bent bij 24fotoophout.nl verzekerd van topkwaliteit. Elders lagere of goedkopere prijzen gezien? Wij betalen u het verschil retour. Onze prijzen zijn namelijk erg goedkoop. Alle prijzen zijn incl. 21% btw. Afwijkende formaten zijn ook leverbaar. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Ophangsysteem
❤ Tijdelijk krijgen alle bestellingen een gratis passend ophangsysteem.

Verzendkosten
Voor de verzending van uw hele bestelling betaalt u slechts € 4,45. Voor een verzending naar België hanteren wij een tarief van € 12,45 per bestelling. Voor de verzending van cadeaubonnen hanteren wij geen verzendkosten, omdat de cadeaubon per post wordt verzenden. 

Levertijd
Wij versturen de bestellingen doorgaans binnen 24 uur. Het betreft hier een maatwerk product waarbij er altijd vertraging kan ontstaan in het productie- en afhandelingsproces. Deze levertijd geldt voor de formaten t/m 80 x 80 cm. Voor grotere formaten kan de levertijd iets langer zijn, omdat hiervoor apart vervoer moet worden geregeld.