Foto op hout afdrukken

Foto op hout afdrukken

Sommige momenten zijn zo bijzonder dat ze niet alleen vastgelegd moeten worden op camera, maar ook een mooi plekje in huis verdienen. Er zijn verschillende opties voor het printen van uw prachtige plaatje, bijvoorbeeld printen op canvas of een fotoboek maken. Maar echt uniek is uw foto laten afdrukken op hout. Door het natuurlijke materiaal van de ondergrond ziet uw foto er prachtig uit.

Foto op steigerhout bestellen

Een foto op hout afdrukken zorgt ervoor dat uw afbeelding een speciale plek in uw huis kan krijgen. Het is niet alleen goedkoop, maar ook enorm sfeervol: de stoere, natuurlijke en authentieke uitstraling maakt elk interieur bijzonder. En omdat wij veel verschillende mogelijkheden bieden voor houtsoort en afwerking, kunt u de foto afdrukken op een manier die bij u past.

Printen op hout

Afdrukken kan precies zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit zes prachtige en kwalitatieve materialen die uiteraard FSC gecertificeerd zijn. De materialen waar u uit kunt kiezen zijn: berken-, vuren-, steiger-, ayous- en larikshout; materialen die allemaal hun eigen unieke eigenschappen en uiterlijk hebben. De ene soort heeft bijvoorbeeld veel nerven en noesten, de ander is wat strakker afgewerkt.

Bij het afdrukken van een foto op hout worden witte accenten niet mee gedrukt, in tegenstelling tot bij gebruik van canvas. In plaats daarvan komt op deze plekken de warme kleur van het hout naar voren. Wilt u liever wel wit in uw afbeelding, dan kunt u kiezen voor een white wash-effect over uw foto. Bij het afdrukken op hout komen de kleuren dan sterker naar voren.

Printen met effect

U kunt niet alleen kiezen voor een specifieke houtsoort, maar ook met welke effecten we uw foto gaan afdrukken. We kunnen verschillende kleureffecten toevoegen aan uw afbeelding of uw afbeelding op een unieke manier bewerken. Zo kunt u een mozaïek laten maken met maar liefst duizend plaatjes of uw afbeelding laten bewerken tot popart.

Met een collage kunt u, net als met een mozaïek, meerdere afbeeldingen op één ‘canvas’ van hout samenbrengen. We printen uw afbeelding op het door u gewenste formaat. Van kleine, subtiele prints tot levensgrote afdrukken op hout: uw foto wordt als maatwerk behandeld. De afdruk van dat ene bijzondere moment moet tenslotte net zo bijzonder zijn als het moment zelf.

Goedkoop een foto afdrukken op hout

Met behulp van onze online editor kunt u in een handomdraai zelf uw product klaarmaken. U kiest de effecten (kleureffecten, mozaïek, collage, popart, etc.), de houtsoort, de afmetingen en of u een whitewash-effect wilt. Voordat wij overgaan tot productie, krijgt u eerst nog een voorbeeld van uw creatie te zien ter goedkeuring. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Een foto afdrukken op hout is bij ons goedkoop en zo geregeld. Onze online editor geeft u bovendien veel creatieve vrijheid om de afbeelding te printen op een manier die u prachtig zult vinden. Na het creëren van uw ideale afdruk wordt hij bij u thuis afgeleverd. Daarna hoeft u hem alleen nog maar op te hangen op een mooi plekje aan de muur!

Houtsoorten

De goedkoopste optie voor het afdrukken van een foto op hout, is berkenplex. Deze ondergrond is glad en heeft geen zichtbare naden en noesten. Toch heeft dit materiaal een natuurlijke uitstraling door de kleur die door uw afbeelding heen naar voren komt. Wilt u gaan voor een ruigere en wat meer authentieke look? Dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld steiger- of vurenhout.

Uw foto op hout afdrukken verzekert u van een bijzonder eindresultaat. Bekijk direct de vele prachtige voorbeelden op onze website. Meer weten? Mail ons op info@24fotoophout.nl of bel naar 050-7503981.

Foto op steigerhout bestellen

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas