Verras je lieve vader met een foto op hout

Verras je lieve vader met een foto op hout voor vaderdag.

Vaderdag is wel een hele speciale dag. De enige dag in het jaar dat pappa even in het zonnetje wordt gezet. Een foto op hout is wel een heel origineel vaderdag cadeau. Wij zien dit dan ook als de perfecte vaderdag tip! Maar wat wil je vader nou op hout geprint? Alles kan eigenlijk. Een foto van opa en oma, de kinderen, zijn favoriete acteur of een leuke vakantiefoto.

Een foto op plexiglas of een aluminium kan ook, maar de trend is toch wel een print op hout. Deze warme en natuurlijke uitstraling is echt een Eye Catcher in elke woonkamer.

Om de foto van pappa echt helemaal te boosten, kunt u ook nog kiezen voor een kleuraccent (zwart-wit en sepia met accent in kleur) of een mozaïek. Laatste is erg populair klanten die grote verzamelingen foto’s hebben. Wat natuurlijk ook kan is om een leuke of grappige foto van je vader te vinden en deze op hout te zetten. Dan zal hij zeker verrast zijn.

Hieronder vindt u hier een kortingscode voor uw vaderdag cadeau.
Ontvang 15% korting.

 Specialist, ambacht en passie staan voorop
 Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
 Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
 Niet tevreden = Geld retour
 Bepaal altijd uw eigen uitsnede
 Als beste getest en beoordeeld met een 9+
 Snelle verzending, spoed is mogelijk

Foto op steigerhout bestellen  

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas