Afdruk op hout

Afdruk op hout

Op vakantie geweest, getrouwd, een familieportret gemaakt of iets anders bijzonders meegemaakt? Uw mooiste foto afdrukken op hout zorgt ervoor dat uw herinnering op een prachtige en unieke manier bewaard kan blijven. Een afdruk op hout geeft de afbeelding een warm, natuurlijk en mooi effect. U kunt de afdruk overal in huis ophangen, en in sommige gevallen zelfs buiten.

Goedkoop een afdruk op hout laten maken kan bij ons. Elk product dat wij maken is maatwerk: u kunt zelf beslissen over de materiaalsoort, de afwerking, effecten en formaten. Zo maakt u eenvoudig de mooiste kunstwerken! Onze producten zijn ook erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld een afbeelding op steigerhout of een fotomozaïek.

Foto op steigerhout bestellen

Foto op steigerhout

Steigerhout is helemaal in op het moment. Bijna alle denkbare soorten meubels en interieurdecoraties worden geproduceerd van steigerhout. Dat is niet zo gek, want dit materiaal zorgt voor een ontzettend stoere en robuuste uitstraling. Door de afwerking en ruigheid zorgt het tegelijkertijd voor een product dat er natuurlijk uitziet en in elk interieur een mooie toevoeging is.

Als u een foto op steigerhout laat afdrukken, zitten er op het materiaal nog nerven en noesten. Wij gebruiken hiervoor ongebruikt en geschaafd steigerhout met onbehandelde zaagkanten. Wit wordt niet gedrukt op het hout, in plaats daarvan ziet u de natuurlijke kleur door de foto heen schijnen. Met een white wash-laag komen de (witte) kleuren sterker naar voren.

Soorten hout voor afdruk

U kunt bij ons kiezen uit zes verschillende materialen, die allemaal van zeer goede kwaliteit en FSC gecertificeerd zijn. Uw afbeelding kan gedrukt worden op vuren-, berken-, lariks-, steiger- en ayoushout. De ene soort is fijner en zonder nerven en noesten, de ander is weer ruiger en minder bewerkt. Afhankelijk van uw smaak kunt u ook nog kiezen voor een white wash over de afbeelding.

De meeste van onze materialen voor een afdruk op hout bestaan uit planken met naden. U kunt ook kiezen voor een gladder oppervlak van berkenplex. Naden en noesten zijn hierin niet zichtbaar maar de afbeelding ziet er wel prachtig uit door de natuurlijke (gelige) kleur van het materiaal. Berkenplex is ook de goedkoopste optie voor uw afdruk.

Goedkoop afdrukken

Een afdruk op hout is niet alleen ontzettend mooi en stijlvol, maar is bij ons ook goedkoop. Sterker nog: wij zijn de goedkoopste van Nederland. U kunt een afbeelding in elk gewenst formaat laten zetten op een van onze materiaalsoorten. Maar daar blijft het niet bij: we kunnen deze ook bewerken met verschillende gave effecten, waardoor er een compleet andere look ontstaat.

U kunt bijvoorbeeld een fotocollage, een mozaïek of popart laten maken. Met een collage of mozaïek kunnen er meerdere afbeeldingen op één product staan. Ideaal voor wanneer u aan één herinnering nog niet genoeg hebt! Met kleureffecten kunnen we specifieke details van de afbeelding extra benadrukken zodat deze flink opvallen.

Online afdruk op hout bestellen

Maak gebruik van onze handige editor om heel gemakkelijk zelf online uw afdruk op hout te bestellen. U kiest welk soort afdruk u wilt en na het uploaden van uw afbeelding(en) kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, afmetingen en kleureffecten. Voor het maken van een mozaïek hebben wij minimaal 1000 foto’s nodig, deze kunt u op een dvd of cd-rom naar ons opsturen.

Wilt u goedkoop een mooie en kwalitatieve afdruk op hout laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening of producten contact op via 050-7503981 of stuur een mail naar info@24fotoophout.nl. Onze behulpzame medewerkers staan u graag te woord. 

Foto op steigerhout bestellen

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas