Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Verras een stakeholder, klant of relatie met een prachtige foto op hout.

Een origineel cadeau om als relatiegeschenk aan uw relatie of stakeholder te geven is een foto op hout. U kunt hiervoor een passende foto uit uw eigen collectie kiezen of voor een foto van een stockphotosite. Steeds vaker kiezen bedrijven 24fotoophout.nl als betrouwbare partner voor relatiegeschenken op het gebied van foto producten.

Een foto op hout is een nieuwe trend in Nederland. Steeds meer mensen leren dit product kennen. Je foto geprint op een stuk hout. Dat was 10 jaar geleden nog ondenkbaar. Nu is dit hip en zeer betaalbaar. Het natuurlijke karakter van hout speelt een belangrijke rol. U kunt kiezen uit vurenhout, multiplex, berkenhout en dibondhout.

Natuurlijk combineert u dit met een logo van uw bedrijf, dat goed zichtbaar wordt getoond. Hierdoor heeft uw relatie altijd een blijvende en positieve herinnering aan uw bedrijf, dat met dit cadeau goed zichtbaar aan de wand is. Dit unieke cadeau zal zeker door uw relaties worden gewaardeerd.

Bekijk hier leuke voorbeelden van foto's op hout.

Waarom 24fotoophout.nl:

 Specialist, ambacht en passie staan voorop
 Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
 Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
 Niet tevreden = Geld retour
 Bepaal altijd uw eigen uitsnede
 Als beste getest en beoordeeld met een 9+
 Snelle verzending, spoed is mogelijk

Bent u geïnteresseerd wat 24fotoophout.nl u op zakelijk gebied kan aanbieden? Vraag dan een zakelijke offerte aan via het contact formulier op onze website. Wanneer wij het formulier van u hebben ontvangen, dan neemt onze verkoopafdeling telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor direct vragen kunt u bellen op 050 211 1590.Een aantal leuke toepassingen voor bedrijven kunnen zijn:

## Kerstpakketten ## Relatiegeschenken ## Wederverkoop ## Beurzen en stands ## Inrichten vergaderruimte