Machine park

Machine park

Hoe maken wij de beste foto's op hout van Nederland?

Heel simpel! Dit doen wij met de Durst Omega 1

24fotoophout.nl heeft na lang wikken en wegen gekozen voor de nieuwe Durst Omega 1 UV inkjetprinter. Hiermee heeft ons print bedrijf een vrij grote stap vooruit gedaan. De Omega 1 printer is super nauwkeurig, heeft maar liefste een print resolutie van 1728 DPI. Ongekend en razendsnel binnen de printer scene. Het kleurbereik van deze printer is enorm, mede door kleurtoevoegingen. De Omega 1 wordt ook wel een fine-art printer genoemd. We hebben het dan over museum kwaliteit. Printen van tot een breedte van 150 cm en de dikte van materialen kan tot 6 cm dik. 

Netzo als bij de lambdaprinter wordt een print met deze unieke printer ook wel een museaprint of artprint genoemd. De lambda print is onder professionals bekend als de high-end printer met een ultra goede houdbaarheid en kleursaturatie. Kwaliteit staat voorop. Een voordeel van de Omega 1 print t.o.v. de lambdaprint is dat de print veel milieuvriendelijker is. Waarschijnlijk de norm voor de toekomst. De Omega 1 UB inktjetprinter print rechtstreeks op materiaal zoals plexiglas/acrylaat, dibond, aluminium, forex en natuurlijk hout. Naast plaatmateriaal is de Durst ook uitermate geschikt voor foto op canvas en spandoeken.

De Omega 1 bevat extra kleuren naast de standaard CMYK kleuren, namelijk light magenta, light cyaan, wit en grijs. Kleuren van water, huid, lucht etc.. komen nu natuurgetrouw over. U bent verzekerd van een optimale foto op hout. Wij printen dus niet eerst op papier maar rechtstreeks op het hout materiaal.

Waarom 24fotoophout.nl: 

Specialist, ambacht en passie staan voorop
Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
Achteraf betalen via een factuur
Niet goed = Geld retour
Super snelle levering bij 24fotoophout.nl
Specialist, 100% beste materialen