Valentijnsdag komt eraan!

Valentijnsdag komt eraan! Een geweldig tip! Een foto op hout

Krijg korting op je valentijnscadeau

23-01-2015 - Elk jaar zijn veel verliefde stelletjes of getrouwde paren aan het brainstormen wat dit jaar als cadeau gegeven kan worden. Op deze unieke dag willen geliefden elkaar in de watten leggen met bloemen, kaarten en cadeautjes. 14 februari komt eraan, en wat is de tip van het jaar?

Bij 24fotoophout.nl weten wij het wel. Laat een leuke foto afdrukken op hout en geef deze cadeau. Dit hippe en trendy cadeau is zo warm en sfeervol, dat moet een super kado worden. Een unieke tip!

Veel cadeauwinkels, lingeriewinkels en cadeauwinkels draaien overuren. Wij merken dat bestellingen 3 tot 4 weken voor Valentijnsdag al geplaatst worden. Het produceren van een foto op hout kost ook wat tijd maar niet zo lang. Binnen 3 tot 4 werkdagen bent u verzekerd van een top prestatie en een geweldig cadeau om te geven op 14 februari. Uiteindelijk is het geven het leukste. Daarnaast is dit unieke kado een blijvende herinnering waar je allebei nog jaren plezier aan zult beleven. Alle foto's kunnen, denk aan personen, stelletjes, dieren, opa en oma, bruiloften, kinderen, het maakt niet. Alles met een emotie kan geprint op hout. Zeker met Valentijnsdag.

Ontvang 10% korting. Gebruik de kortingscode VALI2015.
Geldig t/m 14 februari 2015.