Inrichten vergaderruimte

Inrichten vergaderruimte

Op zoek naar iets leuks voor in de vergaderruimte? Speciale project inrichting nodig?

Veel bedrijven zoeken naar een unieke invulling voor de inrichting van de bezoekershal, werkplekken, kantoor of vergaderruimte. Dit is dan ook de meest gekozen optie voor zakelijk gebruik, waarvoor een foto op hout wordt besteld. Doordat u eigen foto’s gebruikt waarmee u uw bedrijf, product of dienst treffend weergeeft geeft u net dat unieke tintje.

Profiteer mee van de trend van het printen op hout. Elk bedrijf wil een leuke uitstraling hebben voor bezoekers maar ook voor het eigen personeel. Een foto op hout geeft een warme sf

eer en zal echt een Eye Catcher zijn binnen uw bedrijf. Ook leuk als een idee voor project inrichting. Uw project zal zeer in de smaak vallen.

Het valt op aan de wand in iedere ruimte en u maakt hiermee een goede indruk op uw bezoekers. Natuurlijk kunt u ook inspirerende foto’s vinden op een stockphotosite. Het fleurt uw kantoor ruimte helemaal op.

Bekijk hier leuke voorbeelden van foto's op hout.


Waarom 24fotoophout.nl:

 Specialist, ambacht en passie staan voorop
 Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
 Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
 Niet tevreden = Geld retour
 Bepaal altijd uw eigen uitsnede
 Als beste getest en beoordeeld met een 9+
 Snelle verzending, spoed is mogelijk

Bent u geïnteresseerd wat 24fotoophout.nl u op zakelijk gebied kan aanbieden? Vraag dan een zakelijke offerte aan via het contact formulier op onze website. Wanneer wij het formulier van u hebben ontvangen, dan neemt onze verkoopafdeling telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor direct vragen kunt u bellen op 050 211 1590.Een aantal leuke toepassingen voor bedrijven kunnen zijn:

## Kerstpakketten ## Relatiegeschenken ## Wederverkoop ## Beurzen en stands ## Inrichten vergaderruimte