Wanddecoratie hout

Wanddecoratie hout

Houten wanddecoratie is tegenwoordig helemaal in. Het is dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. In tijdschriften wordt dan ook verteld hoe je deze decoratie het beste toe kunt passen in je eigen woning of kantoor. Met wanddecoratie van hout kunnen namelijk prachtige effecten worden gerealiseerd. Siert u uw woonkamer met een fraai object of heeft u een passend decoratiestuk nodig voor in uw kapperszaak, buurtwinkel of kantoor? Ons zeer uitgebreide aanbod biedt voor iedere wooninrichting een juist portret. Neem snel een kijkje naar de talloze mogelijkheden in onze online webshop.

Wanddecoratie hout wereldkaart

De vraag naar houten wanddecoratie op de markt is door de jaren heen fors gestegen, wat ons totaal niet verbluft. Houten wanddecoratie wordt ook wel als de sleutel tot sfeer beschouwd voor zowel een landelijk, modern of industrieel interieur. Denk bijvoorbeeld aan een wereldkaartportret boven uw bed of in de gang; uitermate geschikt om uw woning mee te verfraaien! Bent u een ware wereldreiziger en wilt u dit graag uiten in uw woningstijl? Bij 24fotoophout.nl zit u goed. Het portret biedt u tevens de optie om met de 100 meegeleverde prikvlaggetjes aan te tonen welke locaties u in het verleden heeft bezocht (of wilt bezoeken). Het wereldkaart schilderij is leverbaar in kleur, sepia of zwart-wit.

Effecten houten wanddecoratie

Niet getreurd: naast de wereldkaarten kunnen ook onze andere houten kunstwerken worden besteld met een kleuraccent. U kunt namelijk uw eigen afbeelding op hout laten printen met een zogenaamd special effect. Dit geheel vrijblijvende alternatief hoeft u slechts te kiezen indien u daarin geïnteresseerd bent. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw decoratieobject namelijk voorzien van een andere tint, popart, mozaïek of collage. Heeft u naast deze mogelijkheden toch een ander speciaal grafisch verzoek, wees dan niet bang om ons een berichtje te sturen via het contactformulier op onze website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een passend antwoord voorzien.

Cadeaubon wanddecoratie hout

Een vriend, vriendin of familielid verrassen met een uniek cadeau bezorgt soms een beter gevoel dan zelf een presentje van hen te ontvangen. Dit kan dan ook zorgen voor de meest prettige momenten. Te weten dat het niet de eerste keer is dat een houten kunstwerk iemand heeft doen laten ontroeren. Om deze gezellige gelegenheden aan te wakkeren is het bij ons mogelijk om een foto op hout cadeaubon te bestellen. Perfect geschikt voor een trouwerij, afscheidscadeau of verjaardag. In ons assortiment treft u diverse waardebonnen aan met verschillende waardes, die u kunt bestellen. Aarzel niet langer en schenk uw naaste een origineel en zeer persoonlijk cadeau.

Wanddecoratie hout bestellen

Bent u nieuwsgierig in onze houten wanddecoratie en bent u, net als wij, van mening dat canvas verleden tijd is? Dan kunt u er vandaag nog voor zorgen dat uw wensen op gebied van huisdecoratie kunnen worden waargemaakt. Het bestellen van wanddecoratie in onze webshop is kinderwerk. Mocht u tijdens het kiezen of afrekenen van het door u gewenste product toch tegen de paal lopen en wenst u deskundig advies van bekwaam personeel? Wees dan niet bang om ons een berichtje te sturen via ons contactformulier. Dit zullen wij namelijk snel in behandeling nemen. Wilt u liever direct antwoord? Dan is het altijd nog een optie om ons te contacteren per mail of telefoon. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Foto op steigerhout bestellen

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas