Met kerst geef je een foto op hout!

Met kerst geef je een foto op hout! Het leukste cadeau van 2015.

24fotoophout.nl - Met kerst geven wij weer 15% korting alle foto's op hout

21-03-2015 - Kerst is misschien wel het meest bijzondere feest van het jaar. Het jaar is voorbij, iedereen is tot rust gekomen. Even met de familie en vrienden rustig bijkomen en gezellig eten. Steeds vaker komt met kerst het geven van cadeau’s centraal te staan. Vergelijkbaar met pakjes avond met Sinterklaas. Je moet dan wel een leuk cadeau hebben. Wij hebben voor je de ultieme tip! Een foto op hout. Misschien wel het meest gewilde kerst cadeau van 2015.

Een foto op hout is altijd leuk. Want het is immers gemaakt van je eigen persoonlijke foto. Die hoef je alleen even te uploaden. Iedereen heeft wel een leuke foto van een vakantie of liefde, noem maar op. Om dit als cadeau te geven met kerst is erg leuk.

Een foto op hout zit tegenwoordig ook vaak in een kerstpakket. In de voorgaande jaren was een foto op canvas ook erg populair maar elk jaar is er weer een nieuwe wanddecoratie. Dit jaar is dat toch echt een foto op hout. 24fotoophout.nl is specialist in het printen op hout. Wij doen niet anders. Bestel daarom je kerst cadeau bij de specialist in hout. Scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

Speciaal voor kerst hebben wij een speciale kortingscode.
Ontvang direct 15% korting. Gebruik de kortingscode KERTS2015.
Geldig t/m 31 december 2015.