Het leukste cadeau voor Sinterklaas

Het leukste cadeau voor Sinterklaas, een foto op hout.

Sinterklaas feest vieren is erg leuk. Alleen je moet wel een gedicht maken en op zoek naar leuke cadeau’s. Wat geef je met Sinterklaas? Elk jaar is dit toch weer een item. Ook voor Sinterklaas geven wij een ultieme tip! Koop namelijk een foto op hout als Sinterklaas cadeau. Het leuke is dat elke foto bijna op hout kan worden afgedrukt. Denk aan een foto van kleinkinderen, je vakantie, je vriendin, van de bruiloft of gewoon een hobby. Super hip en super gaaf. Je woonkamer wordt wel heel erg gezellig. Op leuk voor visite of familie die langs komt. Kunnen ze direct je mooiste foto bezichtigen.

Het printen van je foto op hout kan op meerdere houtsoorten. Dit is erg persoonlijk. Vaak kiezen klanten voor vurenhout met whitewash behandeling. Dit is eigenlijk de standaard keuze. De Sint geeft dit dan ook zeker als tip.

Heb je super veel leuke foto’s, bijvoorbeeld meer dan 1000, dan kun je ook kiezen voor een mozaïek effect. De Sint doet dit ook wel eens van al zijn pieten.
De Sint zelf staat natuurlijk op de basis foto afgebeeld. Speciaal voor Sinterklaas hebben wij een unieke kortingscode.

✔ Specialist, ambacht en passie staan voorop
✔ Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
✔ Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
✔ Niet tevreden = Geld retour
✔ Bepaal altijd uw eigen uitsnede
✔ Als beste getest en beoordeeld met een 9+
✔ Snelle verzending, spoed is mogelijk

Foto op steigerhout bestellen

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas