Zakelijke offerte

Offerte aanvragen

Wilt u originele Eye Catchers aan de wand bij u op kantoor, hal, werkplek of vergaderruimte?

Bij 24fotoophout.nl is het mogelijk om grotere aantallen foto's op hout te bestellen. Deze kunt u dan ook geheel naar eigen inzicht invullen door te kiezen voor passende foto's en afbeeldingen die uw bedrijf treffend weergeven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eigen bedrijfslogo, maar ook afbeeldingen van uw collectie producten en/of diensten.

U kunt ze natuurlijk prachtig ophangen in uw kantoorruimte, echter ze zijn ook heel goed te gebruiken op verschillende andere manieren binnen de zakelijke omgeving. Hierbij kunt u denken aan promotiemateriaal voor beurzen maar ook als relatiegeschenk.

Ook kunt u foto op hout cadeaubonnen schenken als kerstpakket of voor speciale loyaliteitsprogramma's. De cadeaubonnen kunt u laten ontwerpen door onze studio afdeling, eventueel in uw eigen huisstijl en met eigen logo.

Bekijk hier leuke voorbeelden van foto's op hout.


Waarom 24fotoophout.nl:

Specialist, ambacht en passie staan voorop
Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
Niet tevreden = Geld retour
Bepaal altijd uw eigen uitsnede
Als beste getest en beoordeeld met een 9+
Snelle verzending, spoed is mogelijk

Bent u geïnteresseerd wat 24fotoophout.nl u op zakelijk gebied kan aanbieden? Vraag dan een zakelijke offerte aan via het contact formulier op onze website. Wanneer wij het formulier van u hebben ontvangen, dan neemt onze verkoopafdeling telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Voor direct vragen kunt u bellen op 050 211 1590.Een aantal leuke toepassingen voor bedrijven kunnen zijn:

## Kerstpakketten ## Relatiegeschenken ## Wederverkoop ## Beurzen en stands ## Inrichten vergaderruimte