Verras je lieve moeder met een foto op hout

Moederdag cadeau

Binnenkort is het weer moederdag. Elk jaar vragen veel mensen zich af hoe ze moeders dit jaar weer kunnen gaan verrassen. Een foto op hout is een zeer geschikt cadeau. Daarom geven wij ook dit als moederdag tip! Een foto van kleinkinderen, een familie foto, opa en oma, het kan allemaal bij 24fotoophout.nl In het verleden was ene foto op canvas ook zeer populair. Maar wilt u de hipste trend op het gebied van wanddecoratie volgen, dan raden wij een afdruk op hout op zeker aan!

Een foto op hout kan afgedrukt worden met allerlei soorten foto´s. Denk aan een foto van de kleinkinderen, uw favoriete huisdier, een trouwerij, een grappige foto etc.. Centraal staat natuurlijk dat de foto een emotionele herinnering is aan iets leuks of een gebeurtenis. Een emotioneel cadeau voor moederdag is dat ook een echt tip. Binnen 24 uur verstuurd. 45% korting.

Om uw foto helemaal te pimpen, kunt u ook nog kiezen voor een collage (van meerdere foto's) of een popart effect. Laatste is erg populair bij de kinderen. Maar moeders zelf kan natuurlijk ook in Andy Warhol stijl. 

Hieronder vindt u hier een kortingscode voor uw moederdag cadeau. Ontvang 45% korting.

 Specialist, ambacht en passie staan voorop
 Alle maten mogelijk. Alle effecten mogelijk!
 Alleen duurzaam hout met FSC of PEFC keurmerk
 Niet tevreden = Geld retour
 Bepaal altijd uw eigen uitsnede
 Als beste getest en beoordeeld met een 9+
 Snelle verzending, spoed is mogelijk

Foto op steigerhout bestellen    

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas