Specialist in foto op hout
Nu 45% korting
Als beste uit verschillende testen
Méér dan 10.000 afdrukken verkocht
Keurmerk Thuiswinkel.org

Verras je lieve moeder met een foto op hout voor moederdag!

24fotoophout.nl - Korting met moederdag

22-01-2015 - Binnenkort is het weer moederdag. Elk jaar vragen veel mensen zich af hoe ze moeders dit jaar weer kunnen gaan verrassen. Een foto op hout is een zeer geschikt cadeau. Daarom geven wij ook dit als moederdag tip! Een foto van kleinkinderen, een familie foto, opa en oma, het kan allemaal bij 24fotoophout.nl In het verleden was ene foto op canvas ook zeer populair. Maar wilt u de hipste trend op het gebied van wanddecoratie volgen, dan raden wij een afdruk op hout op zeker aan!

Een foto op hout kan afgedrukt worden met allerlei soorten foto´s. Denk aan een foto van de kleinkinderen, uw favoriete huisdier, een trouwerij, een grappige foto etc.. Centraal staat natuurlijk dat de foto een emotionele herinnering is aan iets leuks of een gebeurtenis. Een emotioneel cadeau voor moederdag is dat ook een echt tip.

Om uw foto helemaal te pimpen, kunt u ook nog kiezen voor een collage (van meerdere foto's) of een popart effect. Laatste is erg populair bij de kinderen. Maar moeders zelf kan natuurlijk ook in Andy Warhol stijl. 

Hieronder vindt u hier een kortingscode voor uw moederdag cadeau.
Ontvang 15% korting. Gebruik de kortingscode MOEDER2015.
Geldig t/m 10 mei 2015.