Foto op hout Sinterklaas en Kerst

Wanneer wordt nou het vaakst een foto op hout besteld? Eigenlijk zijn dat 5 speciale momenten in het jaar. De printers draaien overuren met Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Naast deze speciale dagen wordt een foto op hout ook vaak besteld voor een verjaardag als cadeautje of als trouwacadeau. De reden is voornamelijk omdat een fotoproduct een bepaalde emotie met zich meebrengt. Een persoonlijke foto, een trouwfoto, een overleden opa, etc.. Allemaal voorbeelden van emotie.

Het allerdrukst! Kerst
In voorgaande jaren was Sinterklaas de echte topper. Echter, vorig jaar merkten wij al dat het met Kerst drukker werd. De kans is groot dat ook dit jaar Kerst de absolute topper gaat worden. Sowieso vieren steeds meer mensen Kerst en loopt Sinterklaas steeds verder achter. Misschien wel door de zwarte pieten discussie. Wie zal het zeggen.

Speciale aanbiedingen en op tijd bestellen
Vaak hebben wij een speciale aanbieding voor Sinterklaas en Kerst. Dit jaar bieden wij 25% korting op de toch al lage prijzen op onze website. Belangrijk is het wel dat er op tijd besteld wordt en binnen de deadline. Onze printers zijn snel, maar sneller dan snel kan helaas niet. Dit jaar is bestellen t/m 3 december 11.00 uur mogelijk.

24fotoophout.nl wil ook met Sinterklaas kwaliteit leveren. Wij werken daarom met de beste materialen en kopen niet goedkoop in zoals vele andere aanbieders. Een foto op hout is een emotie product en de Eye Catcher krijgt waarschijnlijk een prominente plaats in uw woonkamer. Daarom moet dit naar onze mening echt een topproduct zijn.

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas