Enorme toename in verkoop foto op hout

24fotoophout.nl produceert al 5 jaar prachtige foto’s op hout. Het afgelopen jaar zagen wij de productie en omzet enorm groeien. De omzet groeide met 246%. Dat is een puike prestatie en een goed teken dat wij op de goede weg zijn. Wij zijn 100% specialist en we merken dat klanten, fotografen en wederverkopers het liefste bestellen bij een leverancier die precies weet wat het product inhoudt. Hout (en het printen op hout) is namelijk een zeer lastig product en vooral de kleuren moeten optimaal blijven. Dit terwijl een hout product natuurlijk veel groffer is dan bijvoorbeeld poster papier.

Wat gaat 2019 brengen?
Wij gaan ook in het jaar 2019 hard door met het produceren van prachtige afdrukken op hout. Op dit moment testen wij diverse nieuwe houtsoorten. Vurenhout en steigerhout zijn nog steeds erg popuair maar we hebben een nieuwe houtsoort op de korrel die echt uniek is. Ook op het gebied van bewerking en effecten blijven wij door gaan met innoveren. Tevredenheid van klanten staat altijd voorop. Daarom hanteren wij ook een niet tevreden = geld retour actie! Een positieve review telt voor 2!

Sinterklaas korting - 45% korting
Ook dit jaar kunt u weer met korting bestellen voor Sinterklaas. De aanbieding geldt t/m 3 december 2023 (10.00 uur) voor elke bestelling. Gebruik de kortingscode 45SINT tijdens het bestellen en de korting wordt automatisch berrekend.

Foto op hout afdrukken / Printen op hout / Afdruk op hout / Zelf foto op hout maken / Wanddecoratie hout / Foto op hout spoed / Moederdag / Valentijnsdag / Vaderdag / Kerst / Sinterklaas