✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Nu ook gratis verzending bij 24fotoophout.nl

Foto op hout gratis verzending

06-04-2021 - Na lang wikken en wegen hebben wij bij 24fotoophout.nl besloten om geen verzendkosten meer in rekening te brengen. Dit betekent dat u bij elke bestelling gratis verzendkosten heeft. Dit is wel heel prettig voor u. Uit onderzoek blijkt dat consumenten liever geen verzendkosten willen betalen en daardoor ook de omzet voor ons als bedrijf zal gaan stijgen. Dit is voor ons geen zekerheid en of dit de waarheid zal zijn, moeten we daarom gaan afwachten. Tot die tijd kunt u in ieder geval profiteren van de aantrekkelijke aanbiedingen.

Steeds snellere levering?
Ook proberen wij steeds sneller te kunnen leveren! Doorgaans worden alle bestelling binnen 24 uur verzonden. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de transport bedrijven. Door verdere automatisering van de productie kunnen wij alle pakketten sneller aanleveren bij DHL en Postnl. Deze zomer hebben wij een prachtige kortingsactie. 45% korting op elke bestelling! De aanbieding geldt t/m 30 augustus 2019 (23.00 uur) voor elke bestelling. Gebruik de kortingscode ZOMER45 tijdens het bestellen en de korting wordt automatisch berekend.

Meer informatie
 
 

Enorme toename in verkoop foto op hout

Foto op hout verkoop

28-10-2018 - 24fotoophout.nl produceert al 5 jaar prachtige foto’s op hout. Het afgelopen jaar zagen wij de productie en omzet enorm groeien. De omzet groeide met 246%. Wij zijn 100% specialist en we merken dat klanten, fotografen en wederverkopers het liefste bestellen bij een leverancier die precies weet wat het product inhoudt. Hout (en het printen op hout) is namelijk een zeer lastig product en vooral de kleuren moeten optimaal blijven. Dit terwijl een hout product natuurlijk veel groffer is dan bijvoorbeeld poster papier..

Wat gaat 2019 brengen?
Wij gaan ook in het jaar 2019 hard door met het produceren van prachtige afdrukken op hout. Op dit moment testen wij diverse nieuwe houtsoorten. Vurenhout en steigerhout zijn nog steeds erg popuair maar we hebben een nieuwe houtsoort op de korrel die echt uniek is. Ook op het gebied van bewerking en effecten blijven wij door gaan met innoveren. Ook dit jaar kunt u weer met korting bestellen voor Sinterklaas. De aanbieding geldt t/m 3 december 2018 (10.00 uur) voor elke bestelling. Gebruik de kortingscode 45SINT tijdens het bestellen.

Meer informatie
 
 

24 uurs levering mogelijk

Foto op hout spoed

11-10-2017 - Klanten willen steeds vaker hun product binnen 24 uur ontvangen. Het produceren van een foto op hout is echter best arbeidsintensief. Dit productie proces is zeker niet zo makkelijk als bij een canvas of poster. Door betaling van een kleine spoed toeslag kunt u nu met super spoed bestellen. Als de bestelling voor 14.00 uur bij ons binnen komt, wordt uw bestelling de volgende dag nog bezorgd. Dit is een unieke service en wordt bijna door geen andere aanbieder aangeboden..

Welke houtsoort is het beste?
Er zijn natuurlijk veel situaties te bedenken wanneer u als klant uw product erg snel wil ontvangen. Bijvoorbeeld als cadeautje voor een verjaardag of vlak voor Sinterklaas en Kerst. U wilt toch nog op het laatste moment ergens een foto op hout bestellen. En als de levertijd 5 werkdagen is, dan lukt dit niet meer. Ook voor zakelijke doeleinden krijgen wij regelmatig het verzoek om met spoed te leveren. Denk hierbij aan een presentatie of de opening van een bedrijf. Door onze 24 uurs service is dit nu mogelijk. Wij gaan door met produceren tot 23.00 uur in de avond om aan de grote vraag te voldoen.

Meer informatie
 
 

Kwaliteit staat altijd voorop

Foto op hout kwaliteit

01-10-2017 - Het afdrukken op hout is inmiddels erg populair. Steeds meer partijen richten zich op de verkoop van dit fantastische product. Echter, er is een groot verschil in de kwaliteit. Vaak zie je dit terug in de prijzen maar ook vaak in de service of als er iets misgaat met een bestelling. Bij 24fotoophout.nl ligt de focus altijd op het product. Het is een combinatie van lage prijzen met aantoonbare hoge kwaliteit. Wij doen niet anders dan printen op hout en wij willen in onze branche de beste zijn. Maandelijks controleren wij alle hout materialen en wij kiezen uit tientallen houtsoorten. Het lijkt alsof elke aanbieder hetzelfde product verkoopt, maar bijna alle aanbieders gebruiken verschillend hout..

Wat zijn de verschillen?
Zoals hierboven vermeld is een groot verschil de service van de aanbieder. Wat wordt er gedaan als er iets misgaat? Hoe reageert een aanbieder wanneer een foto toch net iets anders op het hout is afgedrukt dan de klant verwacht? Het grootste verschil is dat wij een niet tevreden = geld terug garantie hebben. U moet blij zijn met het product dat bij u aan de muur komt te hangen.

Meer informatie
 
 

Foto op hout voor buiten

Foto op hout voor buiten

03-07-2017 - De zomer is inmiddels weer volop begonnen en de temperaturen liegen er soms niet om. Wat kan het warm zijn! Een foto op hout wordt, zoals u weet, het meest gebruikt voor binnen maar het product kan ook buiten gebruikt. Bijvoorbeeld in de tuin, garage of in de carport, noem het maar op. Tegenwoordig zitten we steeds vaker buiten. Dan wilt u natuurlijk ook een fijne en warme sfeer. Het liefste met een leuke persoonlijk foto van uw familie, vakantie of vrienden..

Welke houtsoort is het beste?
Maar welke houtsoort is nu het beste voor buitentoepassing? Kies dan voor larikshout. Larikshout is een zeer duurzame wanddecoratie. Deze naaldhoutsoort is super mooi maar vooral weerbestendig. Qua structuur heeft larikshout rode vlammende nerven, echt heel warm en natuurlijk. Het geeft echt een buitengevoel. Naast larikshout is ayoushout een andere houtsoort die prima buiten kan worden gehangen. Ayoushout heeft geen noesten en is ook weerbestendig. Vurenhout is niet geschikt voor buitengebruikt. Wel adviseren wij voor beide houtsoorten een whitewash behandeling voor optimale kleuren.

Meer informatie
 
 

Nu nog meer fotoproducten

Wanddecoratie

19-1-2017 - Het nieuwe jaar 2017 is inmiddels alweer begonnen. En wij beginnen dit jaar erg goed met de lancering van een compleet nieuw zusje genaamd Wanddecoratie.nl. Het kopen van een foto op hout is erg populair maar er zijn natuurlijk nog veel meer fotoproducten te maken met onze professionele printers. Denk hierbij aan een foto op canvas, plexiglas, aluminium, foto op behang, posters, etc.. Vanaf 2017 kunt u daarom op Wanddecoratie.nl terecht voor al uw fotoproducten. 24fotoophout.nl blijft gewoon een 100% specialist op het gebied van hout.

Extra schilderijen en kant en klare producten!
De meeste klanten leveren zelf een persoonlijke foto aan. Sinds kort bieden wij op Wanddecoratie.nl ook kant & klare producten aan. Op dit moment zijn dit prachtige acrylverf schilderijen. Het assortiment wordt de komende jaren fors uitgebreid. We willen voor elke bezoeker een leuk product kunnen aanbieden. De klant is immers op zoek naar een fraaie decoratie voor aan de muur thuis.

Meer informatie
 
 

Foto op hout Sinterklaas en Kerst

Sinterklaas en Kerst

13-11-2015 - Wanneer wordt nou het vaakst een foto op hout besteld? Eigenlijk zijn dat 5 speciale momenten in het jaar. De printers draaien overuren met Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Naast deze speciale dagen wordt een foto op hout ook vaak besteld voor een verjaardag als cadeautje of als trouwacadeau. De reden is voornamelijk omdat een fotoproduct een bepaalde emotie met zich meebrengt. Een persoonlijke foto, een trouwfoto, een overleden opa, etc.. Allemaal voorbeelden van emotie.

Het allerdrukst! Kerst
In voorgaande jaren was Sinterklaas de echte topper. Echter, vorig jaar merkten wij al dat het met Kerst drukker werd. De kans is groot dat ook dit jaar Kerst de absolute topper gaat worden. Sowieso vieren steeds meer mensen Kerst en loopt Sinterklaas steeds verder achter. Misschien wel door de zwarte pieten discussie. Wie zal het zeggen.

Speciale aanbiedingen en op tijd bestellen
Vaak hebben wij een speciale aanbieding voor Sinterklaas en Kerst. Dit jaar bieden wij 25% korting op de toch al lage prijzen op onze website. Meer informatie
 
 

Compleet assortiment! 11 soorten hout. Uniek in Nederland

Verschillende houtsoorten

9-8-2015 - 24fotoophout.nl is hard aan het groeien. Inmiddels is het assortiment uitgebreid naar 11 verschillende houtsoorten. We begonnen met foto op berkenplex, daarna volgde als snel vurenhout whitewash planken. De laatste toevoegingen zijn steigerhout, larikshout en ayoushout. Allemaal leverbaar met en zonder whitewash behandeling. Uiteraard zijn we steeds bezig met vernieuwen en het beoordelen van nieuwe houtsoorten.

Op dit moment kiezen klanten regelmatig voor vurenhout met whitewash behandeling. Bij vurenhout ziet u prachtige noesten en nerven, hetgeen zorgt voor unieke vertoning aan de wand. Met een whitewash behandeling komen uw kleuren nog steeds prachtig naar voren maar het natuurlijke hout effect blijft aanwezig. 

De hipsters onder ons zijn helemaal weg van steigerhout. Steigerhout geeft een stoer en robuuste uitstraling aan de muur. Steigerhout kunt u overigens net als larikshout ook buiten gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin aan de schutting. Door de invloeden van moeder natuur wordt uw foto op hout nog specialer.

Meer informatie

 

Binnenkort leverbaar! Uw eigen foto op steigerhout

Steiger foto op hout geprint

20-01-2015 - Bij een foto op steigerhout krijgt u foto een zeer ruige en robuuste uitstraling. Dit is wel heel erg gaaf. Na vele maanden van intensief onderzoek heeft 24fotoophout.nl khaar keuze laten vallen op een kwalitatief steigerhout. Het is niet het goedkoopste steigerhout. Kwaliteit staat namelijk voorop. Steigerhout wordt wel vaker gebruikt voor interieur doeleinden. Denk aan meubels waaronder houten tafels en banken. Zeer hip en trendy dus! De noesten en nerven zijn ook bij steigerhout zeer zichtbaar. Dit komt onder andere doordat wij het steigerhout schaven.

De kwaliteit staat voorop. Ook bij steigerhout kunt u kiezen uit verticale en horizontale planken. Wit wordt niet geprint. Heeft u veel wit in uw foto, dan adviseren wij een whitewash behandeling. Door de combinatie van whitewash en onze Fine Art print techniek bent u verzekerd van een prachtige foto op hout. U kunt bijna elk formaat steigerhout straks bestellen. 

Meer informatie

 

Uw gaafste foto van de afgelopen zomer geprint op hout?

Sinterklaas en kerst

8-10-2014 - De zomer is bijna afgelopen en de natuur gaat er steeds prachtiger uitzien. De blaadjes vallen alweer van de bomen. Een goed moment voor een foto op hout dus.

Veel professionele fotografen maar ook veel amateur fotografen vinden het geweldig om de natuur goed te bekijken en deze op een leuke wijze vast te leggen op hun camera. Door het drukken van een foto op hout worden de kleuren van elke foto op een krachtige wijze weer tot leven gebracht. Een foto van de herfst leent zich dus perfect voor een foto op hout. Bekijk deze webwinkel snel voor alle mogelijkheden. 

Het bestellen van een foto op hout is erg simpel. Maak een foto, upload deze via de website, kies eventueel een passend effect. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een geweldige wanddecoratie voor thuis aan de muur.

Meer informatie

 

Wat is een whitewash effect op planken?

Whitewash effect op hout

1-10-2014 - Veel bezoekers vragen zich af wat nu precies een whitewash effect is in het geval van het bestellen van een foto op fout. Whitewash is een echte trend in 2014. Na het printen van je foto blijven altijd de nerven en noesten zichtbaar in het hout. Door het gebruik maken van een hoogwaardige whitewash behandeling is het houtprofiel niet overheersend maar wordt de foto haarscherp weergegeven.

Met zeer stevige en kwalitatieve planken worden de robuuste planken aan de achterzijde verbonden. Tussen de planken zit altijd een kleine speling van ongeveer 2 mm. Deze populaire wanddecoratie wordt met kaders aan de uiteinden afgerond voor een perfecte afwerking. 

Naast de keuze voor een whitewash effecten op planken kan er ook gekozen worden voor berken hout en dibond hout. Vooral een foto op dibond hout is erg speciaal. Volgende keer meer hierover.

Meer informatie