Compleet assortiment! 11 soorten hout

24fotoophout.nl is hard aan het groeien. Inmiddels is het assortiment uitgebreid naar 11 verschillende houtsoorten. We begonnen met foto op berkenplex, daarna volgde als snel vurenhout whitewash planken. De laatste toevoegingen zijn steigerhout, larikshout en ayoushout. Allemaal leverbaar met en zonder whitewash behandeling. Uiteraard zijn we steeds bezig met vernieuwen en het beoordelen van nieuwe houtsoorten.

Meest populair!
Op dit moment kiezen klanten regelmatig voor vurenhout met whitewash behandeling. Bij vurenhout ziet u prachtige noesten en nerven, hetgeen zorgt voor unieke vertoning aan de wand. Met een whitewash behandeling komen uw kleuren nog steeds prachtig naar voren maar het natuurlijke hout effect blijft aanwezig.

Zeer hip en trendy
De hipsters onder ons zijn helemaal weg van steigerhout. Steigerhout geeft een stoer en robuuste uitstraling aan de muur. Steigerhout kunt u overigens net als larikshout ook buiten gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin aan de schutting. Door de invloeden van moeder natuur wordt uw foto op hout nog specialer.

24fotoophout.nl gaat altijd voor kwaliteit als het gaat om houtsoorten. Wij werken met de beste materialen en kopen niet goedkoop in. Wij drukken alleen op duurzaam en FSC gecertificeerd hout.