Binnenkort leverbaar! Uw eigen foto op steigerhout

Bij een foto op steigerhout krijgt u foto een zeer ruige en robuuste uitstraling. Dit is wel heel erg gaaf. Na vele maanden van intensief onderzoek heeft 24fotoophout.nl khaar keuze laten vallen op een kwalitatief steigerhout. Het is niet het goedkoopste steigerhout. Kwaliteit staat namelijk voorop. Steigerhout wordt wel vaker gebruikt voor interieur doeleinden. Denk aan meubels waaronder houten tafels en banken. Zeer hip en trendy dus! De noesten en nerven zijn ook bij steigerhout zeer zichtbaar. Dit komt onder andere doordat wij het steigerhout schaven.

De kwaliteit staat voorop. Ook bij steigerhout kunt u kiezen uit verticale en horizontale planken. Wit wordt niet geprint. Heeft u veel wit in uw foto, dan adviseren wij een whitewash behandeling. Door de combinatie van whitewash en onze Fine Art print techniek bent u verzekerd van een prachtige foto op hout. U kunt bijna elk formaat steigerhout straks bestellen.

Samenvattende eigenschappen voor uw foto op steigerhout: Zeer robuuste uitstraling, zowel horizontale als verticale planken, zaagkanten laten wij onbehandeld, nerven en noesten blijven zichtbaar op een subtiele manier.