✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Foto op hout collage

 • Stap 1
  Maak uw keuze
 • Stap 2
  Foto op hout opmaken
 • Stap 3
  Winkelwagen
 • Stap 4
  Afrekenen

Upload uw afbeeldingen

Allereerst upload u een leuke digitale foto. Druk op het knopje "Bestand toevoegen" en kies de gewenste foto uit uw directory op uw computer. Druk vervolgens op het knopje "Uploaden".

U kunt maximaal een bestand van 15 MB uploaden. Het bestand kan alleen een .jpg, ,jpeg of .png zijn. Anders kunt u er voor kiezen om uw (analoge) foto per post te sturen of grotere en andere bestanden via www.yousendit.com te verzenden. Deze opties staan onderin weergegeven. Voor een collage dient u mimimaal 4 foto's, maxiaal 16 foto's te uploaden.

Bestanden toevoegen...
 

Hieronder kunt u aangeven om uw foto op een andere manier aan te leveren dan uploaden. Na het selecteren ontvangt u ook de informatie over de wijze waarop u de foto kunt aanleveren in de email bevestiging van uw bestelling. Indien u een dvd of analoge foto met de post wilt versturen kan dit naar: 24fotoophout.nl, HW Mesdagstraat 71, 9718 HE te Groningen. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Indien u een groot bestand of andere extensie via www.wetransfer.com wilt aanleveren, laat het bestand dan aankomen op info@24fotoophout.nl. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden.

De kwaliteit van de geüploade foto(s) is te laag.
Klik hier om een andere foto te uploaden.

Speciale effecten zijn alleen mogelijk op berken- en vurenhout incl. whitewash behandeling voor optimale kleuren. Meest gekozen is vurenhout.

Bij een liggende uitsnede is de breedte langer dan de hoogte. Vaak wordt er voor gekozen om foto aan te houden zoals deze is. Dus als u een liggende foto upload, kiest u voor liggende uitsnede. Dit hoeft echter niet, het ligt aan uw eigen wensen. U kunt met uw muis de foto aanpassen naar de gewenste uitsnede. U gaat naar de rechter onderhoek van het raster. Daar zit een klein vierkantje waarmee u, na klikken-vasthouden-slepen, de uitsnede zelf kunt bepalen. Ook kunt u het hele raster op deze manier verplaatsen.

Het kan zijn dat de ogen van personen op uw foto rood zijn. Wij kunnen deze vakkundig voor u verwijderen van de foto. De ogen zijn dan exact zoals ze normaal er ook uit zouden zien.

Het kan zijn dat op uw foto een datum staat. Dit heeft met een instelling op uw camera te maken. Wij kunnen deze vakkundig voor u verwijderen van de foto. De foto is dan exact zoals hij er uit zou zien zonder datum.

* Verplichte velden

Collage effect

Na het bestellen krijgt u via de email een voorbeeldje van uw collage effect ter goedkeuring van de studio afdeling. Hier kunt u maximaal 2x een aanpassing op laten verrichten.

Klik hier om andere foto(s) te uploaden

Indicatie van de grootte

€ 0,00