Foto op vurenhout

Een foto op hout met whitewash behandeling.

In dit filmpje is gekozen voor een vurenhout. Dit is de meest gekozen houtsoort. De kleuren komen optimaal naar voren door de unieke whitewash behandeling. Via ons bestelsysteem kiest u zelf uw gewenste formaat en uitsnede. Een foto op vurenhout whitewash is opgebouwd uit planken van ongeveer 95 mm breed met een tussenruimte van 2 mm en u kunt zelf kiezen voor een verticale of een horizontale latrichting van de planken.

Direct bestellen

Foto op vurenhout

Een foto op hout zonder whitewash behandeling.

In dit filmpje is gekozen voor een vurenhout zonder whitewash. Door de prachtige houtstructuur en de duidelijk zichtbaar aanwezig vlammen en noesten van het hout krijgt uw foto een prachtig, warme en robuuste uitstraling. Een foto op vurenhout is opgebouwd uit planken van ongeveer 95 mm breed met een tussenruimte van 2 mm en u kunt zelf kiezen voor een verticale of een horizontale latrichting van de planken.

Direct bestellen

Foto op berkenplex

Een foto op berkenplex met whitewash behandeling.

U wilt een prachtige foto op hout, maar dan zonder de zichtbare naden en met weinig noesten, maar wel met het behoud van de prachtige kleuren van uw foto? Kies dan voor een foto op berkenplex whitewash. De witte laag zorgt voor de diepe kleuren, waarmee uw foto krachtig wordt neergezet. Hiermee is een foto op berkenplex whitewash een plaatje aan de wand!

Direct bestellen

Foto op berkenplex

Een foto op berkenplex zonder whitewash behandeling.

U wilt wel een prachtige foto op hout, maar dan zonder de zichtbare naden en met weinig noesten? Dan kiest u voor een foto op berkenplex! Het berkenplex geeft uw foto een natuurlijke uitstraling, door de gelige kleur die het hout bevat. Hiermee is een foto op berkenplex een zeer voordelige keuze. Berkenplex is kwalitatief een stukker beter dan multiplex.

Direct bestellen

Foto op steigerhout

Een foto op steigerhout met whitewash behandeling.

Een foto op steigerhout whitewash bestaat uit planken van ongeveer 20 centimeter breed. Ons steigerhout whitewash is ongebruikt en geschaafd en afgewerkt met een witte laag. Hierdoor behoudt de foto haar diepe en krachtige kleuren en blijven de noesten en nerven subtiel zichtbaar. Op dit moment is het gebruik van steigerhout voor bijvoorbeeld meubels voor zowel binnen als buiten populair. Het printen van foto´s op deze houtsoort is erg trendy. Door de brede planken heeft uw foto een stoer en robuuste uitstraling aan de wand.

Direct bestelen

Foto op steigerhout

Een foto op steigerhout zonder whitewash behandeling.

Op dit moment is het gebruik van steigerhout voor bijvoorbeeld meubels voor zowel binnen als buiten populair. Ook het printen van uw foto op dit houtsoort is zeer trendy. Door de brede planken heeft uw foto een stoer en robuuste uitstraling aan de wand! Een foto op steigerhout bestaat uit planken van ongeveer 20 centimeter breed. Ons steigerhout is ongebruikt en geschaafd. Hierdoor kunnen wij altijd een hoge kwaliteit garanderen.

Direct bestellen