Nu ook gratis verzending bij 24fotoophout.nl

Na lang wikken en wegen hebben wij bij 24fotoophout.nl besloten om geen verzendkosten meer in rekening te brengen. Dit betekent dat u bij elke bestelling gratis verzendkosten heeft. Dit is wel heel prettig voor u. Uit onderzoek blijkt dat consumenten liever geen verzendkosten willen betalen en daardoor ook de omzet voor ons als bedrijf zal gaan stijgen. Dit is voor ons geen zekerheid en of dit de waarheid zal zijn, moeten we daarom gaan afwachten. Tot die tijd kunt u in ieder geval profiteren van de aantrekkelijke aanbiedingen. 

Steeds snellere levering
Ook proberen wij steeds sneller te kunnen leveren! Doorgaans worden alle bestelling binnen 24 uur verzonden. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de transport bedrijven. Door verdere automatisering van de productie kunnen wij alle pakketten sneller aanleveren bij DHL en Postnl.

Zomer korting - 45% korting
Deze zomer hebben wij een prachtige kortingsactie. 45% korting op elke bestelling! De aanbieding geldt t/m 30 augustus 2023 (23.00 uur) voor elke bestelling. Gebruik de kortingscode ZOMER45 tijdens het bestellen en de korting wordt automatisch berekend.