Kwaliteit staat altijd voorop

Het afdrukken op hout is inmiddels erg populair. Steeds meer partijen richten zich op de verkoop van dit fantastische product. Echter, er is een groot verschil in de kwaliteit. Vaak zie je dit terug in de prijzen maar ook vaak in de service of als er iets misgaat met een bestelling. Bij 24fotoophout.nl ligt de focus altijd op het product. Het is een combinatie van lage prijzen met aantoonbare hoge kwaliteit. Wij doen niet anders dan printen op hout en wij willen in onze branche de beste zijn. Maandelijks controleren wij alle hout materialen en wij kiezen uit tientallen houtsoorten. Het lijkt alsof elke aanbieder hetzelfde product verkoopt, maar bijna alle aanbieders gebruiken verschillend hout.

Wat zijn de verschillen?
Zoals hierboven vermeld is een groot verschil de service van de aanbieder. Wat wordt er gedaan als er iets misgaat? Hoe reageert een aanbieder wanneer een foto toch net iets anders op het hout is afgedrukt dan de klant verwacht? Het grootste verschil is dat wij een niet tevreden = geld terug garantie hebben. U moet blij zijn met het product dat bij u aan de muur komt te hangen.

Sinterklaas korting - 25% korting
De donkere dagen zijn weer beginnen en Sinterklaas en Kerst komen er weer aan. Nu kunt u ook bestellen met 25% korting op alle houtsoorten. Tegenwoordig is 24 uurs levering ook mogelijk.