Foto op hout voor buiten

De zomer is inmiddels weer volop begonnen en de temperaturen liegen er soms niet om. Wat kan het warm zijn! Een foto op hout wordt, zoals u weet, het meest gebruikt voor binnen maar het product kan ook buiten gebruikt. Bijvoorbeeld in de tuin, garage of in de carport, noem het maar op. Tegenwoordig zitten we steeds vaker buiten. Dan wilt u natuurlijk ook een fijne en warme sfeer. Het liefste met een leuke persoonlijk foto van uw familie, vakantie of vrienden.

Welke houtsoort is het beste?
Maar welke houtsoort is nu het beste voor buitentoepassing? Kies dan voor larikshout. Larikshout is een zeer duurzame wanddecoratie. Deze naaldhoutsoort is super mooi maar vooral weerbestendig. Qua structuur heeft larikshout rode vlammende nerven, echt heel warm en natuurlijk. Het geeft echt een buitengevoel. Naast larikshout is ayoushout een andere houtsoort die prima buiten kan worden gehangen.  Ayoushout heeft geen noesten en is ook weerbestendig. Vurenhout is niet geschikt voor buitengebruikt. Wel adviseren wij voor beide houtsoorten een whitewash behandeling voor optimale kleuren.

Zomeractie - 25% korting
Deze zomer hebben wij weer een aanbieding van 25% korting op uw zomerfoto. Wilt u een foto op fout buiten gaan ophangen? Twijfel dan niet en maak gebruik van deze leuke actie.

Zelf foto op hout maken - Wanddecoratie op hout