Foto op hout specialist
Nu 25% NIEUWJAAR korting
GRATIS VERZENDING
Méér dan 25.000 afdrukken verkocht
Keurmerk Thuiswinkel.org

Nu nog meer fotoproducten

Wanddecoratie

19-01-2017 - Het nieuwe jaar 2017 is inmiddels alweer begonnen. En wij beginnen dit jaar erg goed met de lancering van een compleet nieuw zusje genaamd Wanddecoratie.nl. Het kopen van een foto op hout is erg populair maar er zijn natuurlijk nog veel meer fotoproducten te maken met onze professionele printers. Denk hierbij aan een foto op canvas, plexiglas, aluminium, foto op behang, posters, etc.. Vanaf 2017 kunt u daarom op Wanddecoratie.nl terecht voor al uw fotoproducten. 24fotoophout.nl blijft gewoon een 100% specialist op het gebied van hout.

Extra schilderijen en kant & klare producten!
De meeste klanten leveren zelf een persoonlijke foto aan. Sinds kort bieden wij op Wanddecoratie.nl ook kant & klare producten aan. Op dit moment zijn dit prachtige acrylverf schilderijen. Het assortiment wordt de komende jaren fors uitgebreid. We willen voor elke bezoeker een leuk product kunnen aanbieden. De klant is immers op zoek naar een fraaie decoratie voor aan de muur thuis.

Lid Keurmerk Thuiswinkel.org
Ook ons zusje Wanddecoratie.nl is lid van het bekende keurmerk Thuiswinkel.org. Dit betekent dat u als klant nooit enige risico loopt. Veilig en betrouwbaar bestellen dus. U kunt natuurlijk ook onze reviews op Kiyoy en Trustpilot bekijken om een goed beeld te krijgen van onze service en garanties.

Natuurlijk blijven we in dit jaar ook onze dienstverlening verbeteren. We zijn al druk bezig met allerlei andere soorten producten die prima thuis passen binnen onze producten portfolio.