Foto op hout specialist
Nu 25% NIEUWJAAR korting
GRATIS VERZENDING
Méér dan 25.000 afdrukken verkocht
Keurmerk Thuiswinkel.org

24 uurs levering mogelijk

24 uurs levering mogelijk

22-10-2017 - Klanten willen steeds vaker hun product binnen 24 uur ontvangen. Het produceren van een foto op hout is echter best arbeidsintensief. Dit productie proces is zeker niet zo makkelijk als bij een canvas of poster. Door betaling van een kleine spoed toeslag kunt u nu met super spoed bestellen. Als de bestelling voor 14.00 uur bij ons binnen komt, wordt uw bestelling de volgende dag nog bezorgd. Dit is een unieke service en wordt bijna door geen andere aanbieder aangeboden.

Spoed?
Er zijn natuurlijk veel situaties te bedenken wanneer u als klant uw product erg snel wil ontvangen. Bijvoorbeeld als cadeautje voor een verjaardag of vlak voor Sinterklaas en Kerst. U wilt toch nog op het laatste moment ergens een foto op hout bestellen. En als de levertijd 5 werkdagen is, dan lukt dit niet meer. Ook voor zakelijke doeleinden krijgen wij regelmatig het verzoek om met spoed te leveren. Denk hierbij aan een presentatie of de opening van een bedrijf. Door onze 24 uurs service is dit nu mogelijk. Wij gaan door met produceren tot 23.00 uur in de avond om aan de grote vraag te voldoen.

Sinterklaas korting - 25% korting
Het duurt niet lang meer en Sint en Piet arriveren ook alweer met spoed in Nederland. De gezelligheid komt er weer aan. Elk jaar is een foto op hout een populair cadeau met Sinterklaas. Daarom geven we ook dit jaar weer 25% korting met bestellen.