✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Foto op ayoushout

Foto op hout zonder noesten en nerven

U wilt een prachtige foto op hout, maar dan zonder de zichtbare naden en noesten, maar wel met het behoud van de prachtige kleuren van uw foto? Kies dan voor een foto op noestvrij ayousthout! Een whitewash behandeling is standaard inbegrepen bij ayoushout. Dit is namelijk een licht en noestvrije houtsoort en is geschaafd en afgewerkt met een witte laag. De witte laag en de fijne structuur van het ayousthout zorgen voor de diepe kleuren, waarmee uw foto krachtig wordt neergezet. Hiermee is een foto op noestvrij ayousthout een luxueus plaatje aan de wand! 

Een foto op noestvrij ayousthout is bij ons altijd maatwerk en u kunt uw gewenste formaat en uitsnede instellen via ons bestelsysteem. De formaten zijn te  bestellen vanaf 20 x 20 tot maximaal 200 x 140 centimeter. Foto op noestvrij ayousthout is opgebouwd uit planken van ongeveer 95 mm breed en u kunt zelf kiezen voor een verticale of een horizontale latrichting van de planken. 

Tevens bieden wij diverse ophangmogelijkheden, waarmee u zelf snel en eenvoudig uw eigen foto op ayoushout kunt ophangen aan de muur! Foto op ayoushout

Eigenschappen van foto op noestvrij ayoushout

✔ Luxe uitstraling met fijne houtstructuur en zonder noesten en nerven
✔ Extra kleurkracht door white wash afwerking
✔ Zaagkanten zijn onbehandeld

Waarom een foto op Ayoushout van 24fotoophout.nl?

 Ayoushout van topkwaliteit
 Fine-art print techniek
 Horizontale of verticale planken
 Bepaal zelf het formaat en uitsnede
 100% specialist in foto op hout
 Binnen 24 uur verstuurd
 100% tevredenheidsgarantie
 Uitgeroepen tot Beste Koop