✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Popart afdrukken op hout. Andy Warhol effect

Hoort men popart, dan wordt meteen gedacht aan de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol. Met het ontwerpen van strak gekleurde, contrastrijke en gevlakte schilderijen als zijn specialiteit, staat hij tevens bekend als de koning van de poparts. Een popart effect zorgt voor een waanzinnig effect op het ontwerp van uw foto en brengt scherpe en strakke kleuren uniek weer, wat zeer herkenbaar is voor een popart. Veel verschillende objecten in een foto kunnen worden omgezet in popart stijl. Hierbij kunt u denken aan portretten van u zelf, uw kind(eren) of familie, maar ook van gebouwen, dieren, auto s en andere diverse objecten. Een popart effect bestaat altijd uit 1, 2 of 4 vlakken, waarbij u zelf de voorjaarskleur voor de objecten kunt kiezen voor bijvoorbeeld de achtergrond, kleding, maar ook haren en lippen. Dit kunt u allemaal aangeven tijdens het bestellen via onze website.

Wilt u een opvallend en voor de popartstijl-liefhebbers zeer herkenbare Eye Catcher aan de muur, kies dan voor het popart effect. U ontvangt altijd een voorbeeld om te kijken of het ontwerp voor u naar wens is opgemaakt door onze studio afdeling. Deze kunt u beoordelen en eventuele visuele aanpassingen doorgeven. Wanneer u uiteindelijk uw goedkeuring voor het ontwerp heeft gegeven, gaan wij de popart printen op het hout. De kosten voor het ontwerpen van een popart effect door onze studio afdeling kost slechts € 25,- per gezicht of object op de foto.

Mocht het toch voorkomen, dat u niet tevreden bent over de ontwerpen, die onze studio afdeling voor u heeft gemaakt, dan kunt u altijd tussentijds de bestelling annuleren. U betaalt dan alleen de kosten van de gemaakte ontwerpen. De officiële levertijd gaat in wanneer u de goedkeuring van het ontwerp aan onze studio afdeling heeft doorgegeven. 


Afmeting: 20 x 20 cm
Effect: Popart € 25,-
Materiaal: Foto op vurenhout
Levertijd: Binnen 24 uur verstuurd

€ 17,00

Bestel uw eigen foto op hout. Kies uit berken, vurenhout, larikshout of steigerhout.

Upload direct uw eigen digitale foto.. Maak uw eigen uitsnede. Meer info...

Kies uit speciale effecten zoals sepia, zwart/wit, popart, collage, mozaïek etc..

Hoge kwaliteit houtsoorten. Duurzaam en FSC gecertificeerd hout.

Leg je mooiste herinnering vast op hout! Een blijvende herinnering.