✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Foto op hout

 • Stap 1
  Maak uw keuze
 • Stap 2
  Foto op hout opmaken
 • Stap 3
  Winkelwagen
 • Stap 4
  Afrekenen

Upload uw afbeelding

Allereerst upload u een leuke digitale foto. Druk op het knopje "Bestand toevoegen" en kies de gewenste foto uit uw directory op uw computer. Druk vervolgens op de button "Uploaden".

U kunt maximaal een bestand van 15 MB uploaden. Het bestand kan alleen een .jpg, jpeg of .png zijn. Anders kunt u er voor kiezen om uw (analoge) foto per post te sturen of grotere en andere bestanden via www.wetransfer.com te verzenden. Deze opties staan onderin weergegeven.

Bestanden toevoegen...
 

Hieronder kunt u aangeven om uw foto op een andere manier aan te leveren dan uploaden. Na het selecteren ontvangt u ook de informatie over de wijze waarop u de foto kunt aanleveren in de email bevestiging van uw bestelling. Indien u een dvd of analoge foto met de post wilt versturen kan dit naar: 24fotoophout.nl, HW Mesdagstraat 71, 9718 HE te Groningen. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Indien u een groot bestand of andere extensie via www.wetransfer.com wilt aanleveren, laat het bestand dan aankomen op info@24fotoophout.nl. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden.

De kwaliteit van de geüploade foto(s) is te laag.
Klik hier om een andere foto te uploaden.

Een behandeling met whitewash (een dun laagje witte verf) zorgt voor optimale kleuren. Dit adviseren wij indien uw foto witte elementen heeft. Een printer heeft namelijk geen witte inktpatronen en kan daarom geen wit afdrukken. Uw foto krijgt dan op witte plekken de kleur van het hout. Kortom, heeft uw foto witte elementen, dan adviseren wij whitewash. 90% van onze klanten kiest sowieso voor een whitewash behandeling omdat de kleuren helderder en kleurechter worden. Zonder whitewash heeft het voordeel dat de naden en noesten beter zichtbaar zijn. Dit kan prima indien u foto geen witte elementen heeft. Uw foto krijgt dan meer de natuurlijke sfeer van het hout. Meest gekozen is vurenhout met whitewash behandeling. Larikshout kan ook buiten. Voor meer informatie, zie pagina Houtsoorten.

Bij een liggende uitsnede is de breedte langer dan de hoogte.

Wanneer u liever heeft dat een expert kijkt naar de beste uitsnede, dan kunt u deze optie aanvinken. U ziet dan uiteraard geen voorbeeld meer. U krijgt dan via de e-mail een voorbeeldje van de beste uitsnede.

Het kan zijn dat de ogen van personen op uw foto rood zijn. Wij kunnen deze vakkundig voor u verwijderen van de foto. De ogen zijn dan exact zoals ze normaal er ook uit zouden zien.

Het kan zijn dat op uw foto een datum staat. Dit heeft met een instelling op uw camera te maken. Wij kunnen deze vakkundig voor u verwijderen van de foto. De foto is dan exact zoals hij er uit zou zien zonder datum.

* Verplichte velden

Over de editor

Alles binnen de stippellijntjes (raster) is exact de weergave van de voorkant van uw foto op hout. Alles buiten de stippellijntjes vervalt dus. Beweeg met uw muis de foto om de juiste uitsnede te bepalen. U kunt dus met uw muis de foto verplaatsen en het raster vergroten of verkleinen.

Klik hier om een andere foto te uploaden.

Indicatie van de grootte

€ 0,00