✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Afdruk op hout met kleuraccent effect

U heeft een prachtige foto en die wilt u in zwart/wit of sepia foto hebben maar er ook een bepaald object in laten accentueren of uitlichten, dan kunt u kiezen voor een kleuraccent. Met dit speciaal effect komt het door u gekozen object en in de door u gekozen kleur extra naar voren. U kunt in principe alles op de foto laten uitlichten met een kleuraccent, van logo en fiets tot bril of stropdas, alles is mogelijk. Wanneer u de bestelling plaats, kunt u dit allemaal aangeven bijvoorbeeld welk gedeelte van de foto in kleur moet blijven, al dan niet in de originele kleur of een andere kleur van uw keuze. Alle opties zijn mogelijk!

U ontvangt altijd een voorbeeld om te kijken of het ontwerp voor u naar wens is opgemaakt door onze studio afdeling. Deze kunt u beoordelen en eventuele visuele aanpassingen doorgeven. Wanneer u uiteindelijk uw goedkeuring voor het ontwerp heeft gegeven, gaan wij de foto met kleuraccent printen op het hout. De kosten voor het ontwerpen van een foto met kleuraccent door onze studio afdeling kost slechts € 10,- .

Mocht het toch voorkomen, dat u niet tevreden bent over de ontwerpen, die onze studio afdeling voor u heeft gemaakt, dan kunt u altijd tussentijds de bestelling annuleren. U betaalt dan alleen de kosten van de gemaakte ontwerpen. De officiële levertijd gaat in wanneer u de goedkeuring van het ontwerp aan onze studio afdeling heeft doorgegeven.


Afmeting: 20 x 20 cm
Effect: Kleuraccent € 10,-
Materiaal: Foto op vurenhout
Levertijd: Binnen 24 uur verstuurd

€ 17,00

Bestel uw eigen foto op hout. Kies uit berken, vurenhout, larikshout of steigerhout.

Upload direct uw eigen digitale foto.. Maak uw eigen uitsnede. Meer info...

Kies uit speciale effecten zoals sepia, zwart/wit, popart, collage, mozaïek etc..

Hoge kwaliteit houtsoorten. Duurzaam en FSC gecertificeerd hout.

Leg je mooiste herinnering vast op hout! Een blijvende herinnering.