✓ Foto op hout 
✓ Nu 10% NAJAARS korting
✓ Gratis verzending
✓ Méér dan 70.000 afdrukken verkocht
✓ Goedkoop en 24 uurs levering

Foto op hout effecten

Bestel verschillende leuke effecten van uw foto op hout.
Normaal, zwart/wit en sepia zijn de standaard effecten. 

Let op! U krijgt altijd een voorbeeld ter goedkeuring van onze studio afdeling. Hierop kunt u maximaal 2 aanpassingen laten verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Mocht u naast deze speciale effecten toch een ander speciaal grafisch verzoek hebben, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via het contact formulier op onze website. Hieronder hebben wij de speciale effecten die wij aanbieden voor u op en rij gezet. 

1. Kleuraccent

Kleuraccent

Tover je foto op hout om in een verrassend kleuraccent.

U heeft een prachtige foto en die wilt u in zwart/wit of sepia foto hebben maar er ook een bepaald object in laten accentueren of uitlichten, dan kunt u kiezen voor een kleuraccent. Met dit speciaal effect komt het door u gekozen object en in de door u gekozen kleur extra naar voren. U kunt in principe alles op de foto laten uitlichten met een kleuraccent, van logo en fiets tot bril of stropdas, alles is mogelijk. Wanneer u de bestelling plaats, kunt u dit allemaal aangeven bijvoorbeeld welk gedeelte van de foto in kleur moet blijven, al dan niet in de originele kleur of een andere kleur van uw keuze. Alle opties zijn mogelijk! U ontvangt altijd een voorbeeld om te kijken of het ontwerp voor u naar wens is opgemaakt door onze studio afdeling. Deze kunt u beoordelen en eventuele visuele aanpassingen doorgeven. Wanneer u uiteindelijk uw goedkeuring voor het ontwerp heeft gegeven, gaan wij de foto met kleuraccent printen op het hout. De kosten voor het ontwerpen van een foto met kleuraccent door onze studio afdeling kost slechts € 10,- . Mocht het toch voorkomen, dat u niet tevreden bent over de ontwerpen, die onze studio afdeling voor u heeft gemaakt, dan kunt u altijd tussentijds de bestelling annuleren. U betaalt dan alleen de kosten van de gemaakte ontwerpen. De officiële levertijd gaat in wanneer u de goedkeuring van het ontwerp aan onze studio afdeling heeft doorgegeven. 

 
     

 2. Popart

Popart

Maak van je foto een echte Andy Warhol.

Hoort men popart, dan wordt meteen gedacht aan de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol. Met het ontwerpen van strak gekleurde, contrastrijke en gevlakte schilderijen als zijn specialiteit, staat hij tevens bekend als de koning van de poparts. Een popart effect zorgt voor een waanzinnig effect op het ontwerp van uw foto en brengt scherpe en strakke kleuren uniek weer, wat zeer herkenbaar is voor een popart. Veel verschillende objecten in een foto kunnen worden omgezet in popart stijl. Hierbij kunt u denken aan portretten van u zelf, uw kind(eren) of familie, maar ook van gebouwen, dieren, auto s en andere diverse objecten. Een popart effect bestaat altijd uit 1, 2 of 4 vlakken, waarbij u zelf de voorjaarskleur voor de objecten kunt kiezen voor bijvoorbeeld de achtergrond, kleding, maar ook haren en lippen. Dit kunt u allemaal aangeven tijdens het bestellen via onze website. Wilt u een opvallend en voor de popartstijl-liefhebbers zeer herkenbare Eye Catcher aan de muur, kies dan voor het popart effect. U ontvangt altijd een voorbeeld om te kijken of het ontwerp voor u naar wens is opgemaakt door onze studio afdeling. Deze kunt u beoordelen en eventuele visuele aanpassingen doorgeven. Wanneer u uiteindelijk uw goedkeuring voor het ontwerp heeft gegeven, gaan wij de popart printen op het hout. De kosten voor het ontwerpen van een popart effect door onze studio afdeling kost slechts € 25,- per gezicht of object op de foto. Mocht het toch voorkomen, dat u niet tevreden bent over de ontwerpen, die onze studio afdeling voor u heeft gemaakt, dan kunt u altijd tussentijds de bestelling annuleren. U betaalt dan alleen de kosten van de gemaakte ontwerpen. De officiële levertijd gaat in wanneer u de goedkeuring van het ontwerp aan onze studio afdeling heeft doorgegeven. 

 
      

 3. Mozaiek

Mozaïek

Een verzameling van je complete foto collectie.

Het meest unieke speciale effect is het ontwerpen van een mozaïek. Hiervoor zijn minimaal 1000 digitale foto s nodig, die u kunt aanleveren op een CD-Rom of DVD. Onze studio afdeling ontwerpt van deze foto s een prachtig mozaïek. Hoe? U zoekt een mooie basisfoto uit uw eigen collectie uit voor de achtergrond. De andere foto s worden allemaal in miniformaat in het ontwerp verwerkt. Samen vormen de minifoto s de achtergrond van de basisfoto. Een prachtig effect! U ontvangt altijd een voorbeeld om te kijken of het ontwerp voor u naar wens is opgemaakt door onze studio afdeling. Deze kunt u beoordelen en eventuele visuele aanpassingen doorgeven. Wanneer u uiteindelijk uw goedkeuring voor het ontwerp heeft gegeven, gaan wij de mozaïek printen op het hout. De kosten voor het ontwerpen van een mozaïek door onze studio afdeling kost slechts € 20,- . Mocht het toch voorkomen, dat u niet tevreden bent over de ontwerpen, die onze studio afdeling voor u heeft gemaakt, dan kunt u altijd tussentijds de bestelling annuleren. U betaalt dan alleen de kosten van de gemaakte ontwerpen. De officiële levertijd gaat in wanneer u de goedkeuring van het ontwerp aan onze studio afdeling heeft doorgegeven. 

 
      

 4. Collage

Collage

Meerdere foto's als collage op hout.

Bij dit speciale effect maken we gebruik van meerdere foto s. Hierbij levert u tussen de 4 en 16 verschillende foto s aan en ontwerpt onze studio afdeling een prachtige collage, waarbij we alle foto s op een leuke, speelse maar stijlvolle manier verwerken tot een fantastisch ontwerp. Vervolgens ontvangt u hiervan een voorbeeld om te kijken of deze voor u naar wens is opgemaakt. U kunt dus op dit eerste ontwerp altijd visuele aanpassingen doorgeven, zoals aanpassingen in de indeling van de foto s of het verplaatsen van foto s in de collage. Wanneer u uiteindelijk uw goedkeuring voor het ontwerp heeft gegeven, gaan wij de collage printen op het hout. De kosten voor het ontwerpen van de collage door onze studio afdeling kost slechts € 15,- Mocht het toch voorkomen, dat u niet tevreden bent over de ontwerpen, die onze studio afdeling voor u heeft gemaakt, dan kunt u altijd tussentijds de bestelling annuleren. U betaalt dan alleen de kosten van de gemaakte ontwerpen. De officiële levertijd gaat in wanneer u de goedkeuring van het ontwerp aan onze studio afdeling heeft doorgegeven. 

 

Waarom een foto op hout van 24fotoophout.nl?

  Alleen kwaliteit foto op hout
  Fine Art printtechniek
  Horizontale of verticale planken
  Bepaal zelf uitsnede en het formaat
  Keurmerk Thuiswinkel.org                     
  Binnen 24 uur verstuurd
  100% tevredenheidsgarantie
  Niet tevreden = Geld retour